KLM vliegticket Argentinie

Vliegticket Argentinië / Chili en airpass informatie

vliegtickets Argentinie of Chili met KLM voorwaardenVliegtickets Argentinië of ticket Chili op maat

Naast het op maat maken van jouw Argentinië en/of Chili reis, kan Riksja Argentinië ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement van minimaal twee Argentinië en/of Chili bouwstenen of een volledige rondreis.

Vliegtickets naar Chili en Argentinië

klm logo voorwaarden Laagseizoen vanaf €868,- p.p. Economy Route Amsterdam - Buenos Aires
Hoogseizoen vanaf €1096,- p.p. Economy Overstap Geen
air france logo voorwaarden Laagseizoen vanaf €629,- p.p. Economy Route Amsterdam - Buenos Aires
Hoogseizoen vanaf €1161,- p.p. Economy Overstap Parijs
iberia logo voorwaarden Laagseizoen vanaf €1072,- p.p. Economy Route Amsterdam - Buenos Aires
Hoogseizoen vanaf €1149,- p.p. Economy Overstap Madrid
alitalia voorwaaden Laagseizoen vanaf €981,- p.p. Economy Route Amsterdam - Buenos Aires
Hoogseizoen vanaf €1051,- p.p. Economy Overstap Rome
iberia logo voorwaarden Laagseizoen vanaf €1055,- p.p. Economy Route Brussel - Buenos Aires
Hoogseizoen vanaf €1159,- p.p. Economy Overstap Madrid
iberia logo voorwaarden Laagseizoen vanaf €1245,- p.p. Economy Route Amsterdam - Santiago de Chili
Hoogseizoen vanaf €1245,- p.p. Economy Overstap Madrid
lan airlines voorwaarden Laagseizoen vanaf €1216,- p.p. Economy Route Amsterdam - Santiago de Chili
Hoogseizoen vanaf €1253,- p.p. Economy Overstap Madrid
Hoogseizoen:

oktober t/m april

Laagseizoen:

mei t/m september

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Argentinië / Chili).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Argentinië / Chili vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Vliegen via of naar Amerika

Als je reist naar of via de USA dien je voor vertrek een zogenaamde “visa waiver” in te vullen op de volgende website:https://esta.cbp.dhs.gov. Het invullen duurt ca. een kwartiertje en wij adviseren je dit minimaal 2 weken voor vertrek te doen. Het is erg belangrijk want zonder een goedgekeurde visa waiver kun je geweigerd worden op je vlucht(en). Je krijgt via deze site ook een melding als het allemaal akkoord is. Met ingang van 8 september 2010 zal de Amerikaanse overheid het bedrag van 14 USD in rekening brengen voor het aanvragen van ESTA-reistoestemming.

Binnenlandse vluchten

Binnenlandse vluchten voor Argentinië boek je het beste vooraf. Afhankelijk van het aantal vluchten en de route, zoeken we de beste optie voor je uit. Soms is dat een intercontinentaal vliegticket Argentinië / Chili in combinatie met een zogenaamde airpass. Sommige routes door Argentinië zijn goedkoper zonder airpass. Mail ons daarom altijd je route door zodat we voorwaarden en prijzen kunnen checken. Prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijziging door de luchtvaartmaatschappij. De meeste vluchten binnen Argentinië worden uitgevoerd met Aerolinas Argentinas of LAN Argentina. Deze maatschappijen zijn veilig en voeren dagelijks tientallen vluchten uit door het hele land. Capaciteit is doorgaans geen probleem als je vroeg boekt, in de maanden december tot maart zijn vluchten naar de belangrijkste bestemmingen al vroeg volgeboekt en soms lastig te vinden. We proberen binnenlandse vluchten altijd zo goed mogelijk te laten aansluiten op het reisprogramma.

Argentinie vliegtickets Buenos Aires met Aerolinas ArgeninasKan ik vliegen naar Buenos Aires en terug vanaf een andere stad?

Ja. Met KLM bijvoorbeeld vlieg je van Amsterdam naar Buenos Aires en kun je vanaf Sao Paulo terug naar Amsterdam. Wanneer je aan het eind van je reis een paar dagen bij de watervallen van Iguaçu verblijft (waar het doorgaans warm is), op de grens met Brazilië, kun je met een binnenlandse vlucht van Iguaçu naar Sao Paolo en dan rechtstreeks naar Amsterdam. Zo zijn er veel mogelijkheden. Wil je Argentinië combineren met Chili, dan zijn er maatschappijen waarbij heen Santiago de Chili en terug Buenos Aires, of andersom, mogelijk is. Iberia, Air France en Lufthansa bieden deze mogelijkheid. Iberia vliegt ook terug vanaf Lima, Sao Paulo of Rio de Janeiro in Brazilië. Qua ticketkosten betaal je iets meer in verhouding tot een gewoon retour.

Terug naar de hoofdpagina van Riksja Argentinië